Projektovanje

Hollodex projektni tim neprestano prati razvoj novih tehnologija i blisko surađuje s različitim projektnim i naučnim ustanovama s ciljem unapređenja postojećih rješenja.

Cijele procese nadziru i vode iskusni inženjeri, koji preuzimaju odgovornost za isporuku projekata prema dogovorenim zahtjevima i standardima kvalitete.

Riješenja prilagođavamo klijentima, njihovim željama i potrebama, uvijek vodeći računa o pouzdanosti i optimalnom odnosu ulaganja/eksploatacije.

Naši inžinjeri prate nove tehnološke napretke i trendove kroz kontinuirana usavršavanja po najnovijim svjetskim standardima i to preko stručnih publikacija, kongresa, seminara, kao i preko edukacija renomiranih svjetskih proizvođača opreme.

Pravilan izbor opreme, savjeti projektantima i investitorima za izbor tehno-ekonomski najboljih rješenja u oblasti KGH, primjena različitih analiza za unapređenje energetske efikasnosti postojećih i novih objekata, izrada i revizija projekata, učestvovanje u gradilišnim aktivnostima jesu svakodnevni posao našeg tehničkog sektora. Posebnu snagu ovom sektoru daju desetine izvedenih projekata u oblasti visoko precizne regulacije temperature, pritiska i vlage u telekomunikacionim i IT objektima kao i drugim visoko zahtevnim zgradama kao što su klinike, fabrike, hoteli itd.